23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

ACŢIUNE PREVENTIVĂ A POLIŢIŞTILOR ÎN TABĂRA MUNCEL

ACŢIUNE PREVENTIVĂ A POLIŢIŞTILOR ÎN TABĂRA MUNCEL

În perioada 17-18 iulie a.c., în intervalul orar 12.30-14.00, poliţiştii Biroul Rutier Paşcani, Postului de Poliţie Mogoşeşti-Siret şi cei de proximitate au desfăşurat o serie de activităţi educativ-preventive în cadrul programului Taberei Muncel.

În prezenţa coordonatorului de tabără şi a celor 14 cadre didactice, au fost desfăşurate activităţi educativ-preventive împreună cu elevii participanţi la Tabăra de Matematică, activităţi ce au avut drept scop prevenirea şi combaterea victimizării minorilor, a faptelor contravenţionale sau penale săvârşite în rândul tinerilor pe timpul vacanţei de vară.

Cei prezenţi au fost informaţi cu privire la respectarea normelor de conduită socială şi prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă. Au fost prelucrate cauzele principale ale accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii, precum şi normele rutiere care reglementează comportamentul pietonilor în trafic.

De asemenea, au fost instruiţi şi 2 conducători auto cu privire la respectarea normelor rutiere privind transportul public de persoane.

La activităţi au participat 115 elevi, cu vârsta între 9 şi 17 ani şi 15 cadre didactice.

IPJ IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI