13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Acţiune preventivă a poliţiştilor împreună cu reprezentanţii Centrului Regional de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Iaşi

La data de 15 iulie 2015, între orele 09.30-16.00, poliţiştii de la Prevenire au participat la o activitate organizată de Centrul Regional de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Iaşi, care a avut ca obiectiv informarea şi sensibilizarea opiniei publice pe linia consumului şi traficului de droguri.

Activitatea s-a desfăşurat în două localităţi, respectiv, la ora 10.00 la Primăria Tg. Frumos şi la ora 14.00 la Primăria Hârlău, beneficiarii fiind un număr de 40 de persoane, tineri şi adulţi.
IMG_1641

Poliţiştii au transmis informaţii şi recomandări punctuale pe linia siguranţei personale şi a bunurilor, fiind prezentate cele mai frecvente infracţiuni (furturi de telefoane mobile, biciclete, din auto, din buzunare) şi măsurile ce trebuie luate pentru protejarea bunurilor.

Cu privire la siguranţa personală, s-a insitat pe siguranţa în trafic, amintind prticipanţilor importanţa respectării de către pietoni a regulilor de circulaţie şi faptul că aceştia pot fi sancţionaţi contravenţional, atunci când sunt depistaţi traveresând neregulamentar partea carosabilă.

Au fost înmânate 70 ghiduri de buzunar cu informaţii practice privind prevenirea furturilor din genţi şi buzunare .

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow