More

  ACŢIUNE PREVENTIVĂ A POLIŢIŞTILOR DIN HÎRLĂU

  Array

   

  ACŢIUNE PREVENTIVĂ A POLIŢIŞTILOR

  În ziua de 18 iulie a.c., între orele 08:00 – 12:00, poliţiştii Poliţiei oraşului Hîrlău, cu sprijinul poliţiştilor locali au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie şi a încălcării normelor legale de circulaţie a autovehiculelor şi pietonilor, pe drumurile publice, în cadrul zilei săptămânale de târg.

  Au fost verificaţi 21 de agenţi economici, 30 de autovehicule, 8 atelaje hipo. Au fost legitimate 68 de persoane. Poliţiştii au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.340 lei, dintre care una conform Legii nr. 61/1991, 3 conform Legii nr. 12/1990, 14 conform O.U.G. nr. 195/2002.

  Exemple:

  1. La data de 18 iulie a.c., în jurul  orei 12.00 afost sancţionată contravenţional o femeie, de 32 ani, din oraşul Hîrlău cu amendă în valoare de 300 lei, conform Legii nr.  61/1991, întrucât a proferat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa unui bărbat.

   

  1. În jurul orei 10.30, a fost depistat un bărbat, de 56 ani, din mun. Botoşani, care a condus un autoturism pe str. Nicolae Iorga din oraşul Hîrlău fără a avea inspecţie tehnică periodică valabilă iar autoturismul nu are poliţa RCA. Aceasta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei,  conform O.U.G. nr. 195/2002, iar ca măsură complementară i s-a reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele de înmatriculare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet