More

  O înjurătură de 200 lei

  Array

  O înjurătură de 200 lei

  Atenție dacă vă înjurați vecinii. Un bărbat trebuie să plătească o amendă de 200 lei pentru că s-a certat cu vecina. Nu este singurul. Un alt bărbat a fost amendat, de această dată că mergea pe sensul opus de mers şi a oprit neregulamentar. Amenzile au curs în ziua de marți la Hîrlău, multe dintre ele pe linie rutieră.

  În ziua de 11 iulie a.c., între orele 08:00 – 12:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă, în cadrul zilei săptămânale de târg, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, a actelor de cerşetorie şi a încălcării regulilor de circulaţie de către şoferi şi pietoni.

  “La data de 11.07.2017, în jurul orei 10.00, a fost sancţionat contravenţional un bărbat, de 46 ani, din oraşul Hîrlău, cu amendă în valoare de 200 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr.  61/1991, întrucât a proferat în public injurii şi cuvinte jignitoare la adresa vecinei sale.” a spus Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

  Au fost verificaţi 2 agenţi economici, controlate 51 de autovehicule şi legitimate 93 de persoane. Au fost testaţi cu aparatul alcooltest 14 conducători auto.

  Au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.090 lei, dintre care 10 pe linie de ordine publică, iar 18 pe linie rutieră.

  “La data de 11.07.2017, în jurul orei 10.00, a fost depistat un bărbat, de 46 ani, din oraşul Hîrlău, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bogdan Vodă din oraşul Hîrlău circulând pe sensul opus de mers şi oprind neregulamentar. Acesta a fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002,  cu amendă în cuantum de 870 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 60 zile.” a continuat aceasta.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Se poate atât timp cât vrei! Criteriul verde ca măsură reală și imediată de suport pentru producătorii români

  Mai țineți minte îndemnul „Reinventați-vă!”, însoțit de un ridicat nepăsător de umeri și un zâmbet cinic? Ni se spunea asta în momentul în care...

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet