9.5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021
Array

O înjurătură de 200 lei

O înjurătură de 200 lei

Atenție dacă vă înjurați vecinii. Un bărbat trebuie să plătească o amendă de 200 lei pentru că s-a certat cu vecina. Nu este singurul. Un alt bărbat a fost amendat, de această dată că mergea pe sensul opus de mers şi a oprit neregulamentar. Amenzile au curs în ziua de marți la Hîrlău, multe dintre ele pe linie rutieră.

În ziua de 11 iulie a.c., între orele 08:00 – 12:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă, în cadrul zilei săptămânale de târg, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, a actelor de cerşetorie şi a încălcării regulilor de circulaţie de către şoferi şi pietoni.

“La data de 11.07.2017, în jurul orei 10.00, a fost sancţionat contravenţional un bărbat, de 46 ani, din oraşul Hîrlău, cu amendă în valoare de 200 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr.  61/1991, întrucât a proferat în public injurii şi cuvinte jignitoare la adresa vecinei sale.” a spus Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Au fost verificaţi 2 agenţi economici, controlate 51 de autovehicule şi legitimate 93 de persoane. Au fost testaţi cu aparatul alcooltest 14 conducători auto.

Au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.090 lei, dintre care 10 pe linie de ordine publică, iar 18 pe linie rutieră.

“La data de 11.07.2017, în jurul orei 10.00, a fost depistat un bărbat, de 46 ani, din oraşul Hîrlău, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bogdan Vodă din oraşul Hîrlău circulând pe sensul opus de mers şi oprind neregulamentar. Acesta a fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002,  cu amendă în cuantum de 870 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 60 zile.” a continuat aceasta.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ce mai găsim în trafic: șofer cu alcoolemie de 1,28 mg/l, la Târgu Frumos

Un tanar de 25 de ani a fost prins de politistii din Targu Frumos la volanul unei...

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul...

Spitalul de Urgență Pașcani angajează cinci muncitori calificați. Se caută zidari, liftier, fochist și instalator

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, Județul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a...

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI