32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

Acțiune pentru siguranța comunității la Hîrlău

La data de 21 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului Hîrlău au acționat pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională. Acțiunea s-a derulat cu spijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Iași și lucrătorilor Serviciului Poliției Locale Hîrlău.
Au fost legitimate 71 de persoane și controlate 33 autovehicule. Au fost verificați 9 agenți economici.
Polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale.
Exemple:
1. Polițiștii Poliției Orașului Hîrlău au depistat pe DC 150, pe raza localității Pârcovaci, un bărbat care conducea un auto, deși nu ar deține permis de conducere. De asemenea, bărbatul este bănuit de comiterea altor două infracțiuni: conducerea unui auto fără permis de conducere și lovire sau alte violențe. În baza probatoriului administrat în cauze, la data de 21 mai a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași. Cercetările continuă.
2. A fost depistat un bărbat, de 52 de ani, care provoca scandal în loc public, pe raza comunei Belcești adresând injurii unei femei. Acesta au fost sancționat cu amendă în cuantum de 400 lei, conform Legii nr. 61/1991.
3. În cadrul acțiunii, a fost depistat un bărbat, de 46 de ani, care provoca scandal în loc public, pe raza comunei Cotnari. Acesta au fost sancționat cu amendă în cuantum de 1000 lei, conform Legii nr. 61/1991.
4. A fost sancționat cu amendă în cuantum de 870 lei, conform O.U.G. nr. 195/2002,  un bărbat care a condus un auto pe raza comunei Erbiceni, folosind telefonul mobil fără dispozitivul mâini libere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow