More

  ACŢIUNE PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR, LA TG.FRUMOS

  ACŢIUNE PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR, LA TG.FRUMOS

  În noaptea de 28/29 octombrie a.c., în intervalul orar 18:00 – 01:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Tg. Frumos în colaborare cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos – Compartimentul Rutier au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă publică şi combaterea faptelor cu violenţă, în zona barurilor şi a altor unităţi similare şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

  Au fost vizate de acţiune, 6 zone. Au fost controlate 8 baruri şi legitimate 67 de persoane. Au fost controlate 34 de persoane.

  Poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 conform Legii nr. 61/1991, iar 27 conform O.U.G. nr. 195/2002, valoarea acestora fiind de 6100 lei.

  Exemple:
  1. A fost sancţionat coform Legii nr. 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 lei un tânăr de 21, din com. Bălţaţi, întrucât a solicitat intervenţia poliţiştilor nejustificat.
  2. A fost sancţionat coform Legii nr. 61/1991, cu amendă în cuantum de 400 lei, un bărbat, de 45 ani, din com. Strunga, întrucât aflându-se în stare de ebrietate a provocat scandal pe stradă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Bugetul comunei Miroslovești și lista de investiții, în dezbatere publică – DOC

  Mai sunt cateva zile pana cand cetatenii din comuna Miroslovesti pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de buget si lista de investitii pentru acest an. Cele doua documente au fost publicate pe site-ul administratiei locale, comunamiroslovesti.ro si pot fi consultate de intreaga comunitate.

  Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani capată o nouă înfățișare – FOTO

  Scoala Gimnaziala Iordache Cantacuzino de pe strada Stefan cel Mare din municipiul Pascani incepe sa capete o noua infatisare. Muncitorii lucreaza in ritm alert, deoarece lucrarile sunt in intarziere, iar zilele trecute s-a realizat o parte din fatada unitatii de invatamant: intr-un stil modern si in culori vii. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet