More

  ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR LA HÎRLĂU

  ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR LA HÎRLĂU

   

  La data de 21/22 octombrie a.c., în intervalul orar 18.00-02.00 polițiștii rutieri și cei de la ordine publică din cadrul Poliției Orașului Hîrlău  au acționat pentru combaterea accidentelor rutiere, prevenirea faptelor comise cu violență și a comerțului ilicit. Au fost vizate de acțiune 5 zone.

  Au fost controlate 22 de unități comerciale.

  Au fost legitimate 105 persoane și controlate 59 de autovehicule.

  Au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale dintre care 5 pe linie rutieră și 11 pe linie de ordine publică. Valoarea sancțiunilor este de 6.395 lei. A fost constatată o infracțiune, în flagrant.

  Spre exemplu, a fost sancționat contravențional, cu 300 lei amendă, un bărbat, de 32 ani, întrucât a provocat scandal în loc public, pe raza orașului Hîrlău, adresând injurii unui cunoscut.

  De asemenea, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 200 lei, un bărbat, din comuna Erbiceni, deoarece consuma băuturi alcoolice în fața unui magazin din comuna Erbiceni.

  SURSA – IPJ IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ruşinos: 15 foşti parlamentari ieşeni se zbat să îşi recâştige pensiile speciale

  Ruşinos: 15 foşti parlamentari ieşeni se zbat să îşi recâştige pensiile speciale. //

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Bugetul comunei Miroslovești și lista de investiții, în dezbatere publică – DOC

  Mai sunt cateva zile pana cand cetatenii din comuna Miroslovesti pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de buget si lista de investitii pentru acest an. Cele doua documente au fost publicate pe site-ul administratiei locale, comunamiroslovesti.ro si pot fi consultate de intreaga comunitate.

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet