23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Actiune la trecerile peste calea ferata in Pascani, Targu Frumos si Hirlau. 19 permise retinute 

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Iași, Biroului Rutier Iaşi, Biroului Rutier Paşcani, Compartimentului Rutier Hârlău şi Compartimentului Rutier Târgu Frumos și Poliţiei Transporturi şi de Ordine Publică au acționat pentru combaterea nerespectării regulilor de circulaţie de către conducătorii de vehicule la trecerile la nivel cu calea ferată.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 140 de sancţiuni contravenționale, dintre care 11 pentru nerespectarea regulilor la trecerile la nivel cu calea ferată și 129 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 19 permise de conducere.

Spre exemplu, un bărbat, de 40 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a condus un autoturism, pe DJ 281, şi nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere sau semibariere.

IPJ IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI