11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

AMENZI USTURATOARE PENTRU SOFERI

Cu cheresteaua prin Pascani. Un barbat din Pipirig a fost depistat de politistii pascaneni, in urma unui control de rutina, ca transporta lemne fara sa aiba documente asupra lor. Mai mult, autovehiculul avea ITP-ul expirat de aproape doi ani. Amenda a fost usturatoare, fiindu-i retinut si certificatul de inamtriculare.

hoti-lemne
Zi cu ghinion pentru un sofer. Acesta in varsta de 32 de ani, G. Ciprian din comuna Pipirig a fost oprit de politisti in urma unei activitati specifice pe raza comunelor Valea Seaca si Motca. La control au fost depistate mai multe neregului, printre care transportul fara documente de provenienţă. Cu ocazia verificări documentelor s-a constatat că autovehiculul avea ITP expirată din data de 21.06.2013. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 şi cu suma de 877,5 lei pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002, fiindu-i reţinut şi certificatul de înmatriculare.

Oamenii legii au actionat impreuna cu lucratorii ITRSV Suceava scopul fiind Acela de prevenire si combaterea delictelor silvice.

In cele opt ore de actiune au fost legitimate 21 de persoane, fiind verificate 8 atelaje hipo şi 2 autovehicule. Au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 6.000 lei.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow