11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Distrugătorii de maşini au fost depistaţi de polițiști

5 bărbaţi care au distrus o maşină au fost depistaţi de către oamenii legii în urma unei acţiuni efectuate pe raza Municipiului. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări, urmând să fie trimişi în judecată.

În urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii din Paşcani, de la Biroul de Investigaţii Criminale au fost depistaţi 5 bărbaţi care au distrus maşina unui păşcănean. Aceştia şi-au recunoscut fapta, iar prejudiciul produs, în valoare de 500 de lei urmează să fie recuperat. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii urmând a se propune soluţie legală de la Parchet.

Pe lângă distrugătorii de maşină au fost legitimate şi alte 6 persoane, care au fost conduse la sediul Politieri pentru cercetări.

Poliţiştii vor continuă să desfăşoare asemenea acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor contra patrimoniului, respectiv a furturilor de şi din autovehicule, precum şi pentru identificarea şi cercetarea persoanelor bănuite de comiterea unor astfel de fapte, sau a celor care se sustrag cercetărilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow