More

  Actiune la Hirlau. Lemne confiscate, amenzi pentru scandal si incalcari ale regimului rutier

  ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA HÂRLĂU PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

  În noaptea de 29 spre 30 septembrie a.c., în intervalul orar 18.00 – 02.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranţă publică și prevenirea accidentelor rutiere.

  În cadrul acțiunii au fost controlate 13 societăți comerciale, 71 de autoturisme, 19 atelaje hipo și au fost verificați 7 agenți de pază, fiind legitimate 124 de persoane.

  De asemenea, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 14.440 de lei, dintre care 24 conform Legii nr. 61/1991, 5 conform O.U.G. nr. 195/2002 și 2 conform altor acte normative.

  Totodată,a fost retras un permis de conducere și au fost confiscați 2 metri cubi de material lemnos.          

  Exemple:

  1. O femeie, de 50 de ani, din orașul Hârlău, a fost sancţionată contravenţional cu amendă, conform Legii nr. 61/1991, întrucât i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare soacrei sale.

  2. Un tânăr, de 21 de ani, din comuna Gropnița, gestionar la o societate comercială, a fost sancționat contravenţional, cu amendă în cuantum de 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991, întrucât a servit mai mulţi clienţi cu băuturi alcoolice, după ora de închidere a unităţii.

  3. Un bărbat,de 41 de ani, din jud. Botoșani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 580 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a efectuat neregulamentar manevra de depășire a unui alt autoturism.

  IPJ IASI

  Citeste si  Înălțarea Domnului- slujbe cu măsuri de siguranță

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus la Pascani

  Desi autoritatile anunta masuri de relaxare de la 1 iunie, trebuie inca sa fim foarte atenti. Zilele trecute, in urma testarilor efectuate, au fost...

  Ministrul sănătății: „Mergem spre a treia etapă de relaxare, pandemia e controlabilă”. Când am putea scăpa de masca de protecție

  Ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, consideră că epidemia de coronavirus se află pe o pantă descendentă în România, este controlabilă și se pot pregăti noi...

  Opinii