33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Acţiune de dezinsecţie şi deratizare la Paşcani, miercuri noaptea

Anunţ important pentru păşcăneni din partea autorităţilor locale. În noaptea de 10 spre 11 iulie între orele 20.00 şi 6.00 vor începe acţiunile de dezinsecţie şi deratizare din acest sezon. Astfel în parcuri şi pe spaţiile verzi, punctele colectare a deşeurilor, canale, străzi, locuri de joacă, pieţe şi cimitire vor fi pulverizate insecticide avizate de Ministerul Sănătăţii, în vederea combaterii tuturor insectelor. Specialiştii spun că aceste substanţe nu vor afecta sănătatea populaţiei sau a animalelor de companie.
De asemenea vor fi efectuate şi lucrări de deratizare în canale, platforma pentru depozitarea gunoiului menajer şi în orice focar de infecţie, pentru eradicarea rozătoarelor.
De această dată vor fi folosite substanţe toxice care pot afecta sănătatea locatarilor sau animalelor. În acest sens administratia locală recomanda păşcănenilor să ia toate măsurile pentru evitarea eventualelor incidente.
Menţionăm că lucrările vor fi executate de societatea MIOR SRL din Iaşi în urma unei selecţii de oferte la care au participat 4 firme. Valoarea celor două contracte, de dezinsectie şi deratizare, este de cca 120.000 lei fără TVA, până la sfârşitul anului urmând să mai aibă loc încă o acţiune similară.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow