26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Acţiune de dezinsecţie la cererea Direcţiei de Sănătate Publică

Ultimele știri

O nouă acţiune la Paşcani de dezinsecţie împotriva ţânţarilor, ultima din acest an. Măsură a fost luata la solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, suplimentar peste cele planificate de administratia locală, cu scopul de a preveni apariţia şi răspândirea unor boli.

Tratamentul este programat în ziua de vineri 21 septembrie pe pe domeniul public al municipiului Paşcani, începând de la punctele de colectare a deşeurilor pana la parcuri, s păţii verzi, locuri de joacă şi luciuri de apă.

Administratia locală informează populaţia ca substanțele folosite nu afectează populația și nici animalele. Pot însă apărea alergii. De aceea este recomandat să evitaţi aceste zone în perioada acţiunilor de dezinsecţie.
Lucrările sunt executate de societatea INSTAL MĂR SRL. Contractul a fost încheiat pentru suma de 25.000 lei fără TVA prin achiziţie directă.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI