18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Acţiune, blândă, de strângere a câinilor comunitari. Trei câini pe zi, sub supravegherea reprezentanţilor de la protecţia animalelor

De cateva zile, salariatii de la Salubritate, dotati cu tranchilizante si lansouri au trecut, din nou la actiune. Nu ca pana acum, ci sub stricta supraveghere a membrilor asociatiei locale de protectie a animalelor, iar efectele nu au intarzaiat sa apara. Intr-o saptamana au fost stransi de pe strazile Pascaniului si dusi la padoc, 17 caini comunitari.

Si asta deoarece hingherii au avut ca principal obiectiv ca nu cumva sa streseze bietele animale, actiunea de capturare si transport fiind supravegheata personal de sefa ascociatiei, cea care a reclamat Primaria Pascani pentru rele tratamente aplicate necuvantatoatelor.

Au fost vizate zonele centrala ale municipiului, Esplanada, pietele agroalimentare si spatiile verzi din imprejurimile Oficiului Postal din zona Deal.

Pana in prezent, angajatii de la Salubritate nu au intampinat probleme din partea iubitorilor de animale asa cum s-a intamplat cu ocazia altor actiuni.

Conducerea societatii de salubritate atrage atentia ca persoanele fizice si juridice care doresc sa detina/ingrijeasca caini comunitari trebuie sa ii adaposteasca, in case, curti sau alte dependinte. Animalele fara stapan, care vor fi gasite pe strada, vor fi ridicate si transportate pentru ingrijire la padoc, pe perioada nedeterminata. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow