More

  Acțiune amplă la trecerile de cale ferată din zona Pașcani. Zeci de șoferi au rămas pietoni

  Array

  Trecere la nivel cu calea ferataLa data de 04.02.2014, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier – B.D.N.E., împreună cu Biroul Rutier Iaşi, Biroul Rutier Paşcani, Compartimentele Rutiere Târgu Frumos şi Hârlău, în cooperare cu efective de poliţie de ordine publică şi poliţie transporturi, au organizat şi executat o acţiune pentru depistarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regulile rutiere instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată .
  Cu această ocazie s-au obţinut următoarele rezultate:

  Efective participante , total – 63
  Sancţiuni contravenţionale aplicate- 271
  a) pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată – 22
  b) pentru alte abateri prevăzute de OUG 195/2002 – 249
  Permise de conducere reţinute în vederea suspendării – 14
  a)neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată, când barierele sunt coborâte sau când semnalele acustice şi luminoase sunt în funcţiune – 9
  b)depăşirea coloanelor oprite la trecerea la nivel cu calea ferată– 4
  c) alte abateri – 1
  Certificate de înmatriculare retrase – 2
  Infracţiuni constatate – 2

  1. T. Petru, de 34 ani din com. Cotnari, în timp ce conducea un auto pe D.E. 583, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, amplasată la intrarea în localitatea Leţcani, deşi semnalele acustice şi luminoase erau puse în funcţiune. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform art. 102 alin. 3 lit.„c” din OUG 195/2002. Faţă de contravenient s-a aplicat şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării.

  2. D. Adrian, de 30 ani din mun. Iaşi, în timp ce conducea un auto pe strada Sergent Grigore Ioan, din mun. Iaşi, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, deşi semnalele acustice şi luminoase erau puse în funcţiune. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform art. 102 alin. 3, lit. c din OUG 195/2002. Faţă de contravenient s-a aplicat şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet