More

  Actiune a politstilor in weekend, 43 de soferi sanctionati, 6 comercianti cu marfa confiscata

  Array

  politia-rutiera

  Ca in fiecare sfarsit de saptamana, politistii pascaneni au continuat actiunile de prevenire a diferitor stari de infractionalitate, fie ca vorbim de soferi, comercianti sau persoane violente.

  Astfel, incepand de vineri dimineata si pana sambata noaptea, oamenii legii au actionat atat pe raza municipiului cat si in comunele arondate, in special in targuri, discoteci, cat sip e drumurile publice.

  In urma actiunii, politistii au aplicat un total de 120 sanctiuni, cu o valoare de 24 390 ron, dintre care 31 pentru fapte de disturbare a linistii si ordinii publice, 23 la cele legate de comert iar 43 la regimul rutier.

  Spre diferenta cu celelalte actiuni se remarca o crestere a comerciantilor sanctionati, in special a celor din targuri, unde marea majoritate nu detin documente legale pentru a dovedi provenienta marfii. Asa s-a intampla si sambata, la Halaucesti, unde Toader P de 33 ani din Dolhasca, Virgil T 34 ani si Marcel T 24 ani din Darmanesti comercializau produse de uz casnic fara a detine documente de provenienta a marfii. Acestia au fost amendati cu cate 1000 ron fiecare, iar marfa a fost confiscata.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet