La data de 02 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au acționat, pe raza de competență, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.531 lei, dintre care 14 pentru nerespectarea obligativității utilizării centurii de siguranță, 11 pentru lipsă documente, 11 pentru numere de înmatriculare/înregistrare murdare, 10 pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu și 40 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere și a fost retras un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Spre exemplu, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Pașcani, a fost sancționat contravențional, cu amendă, în cuantum de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Târgu Frumos, se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu deținea polița de asigurare R.C.A. și avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare murdare.

 IPJ IASI

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider