More

  ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA HÂRLĂU PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

  La data de 04 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău, au acționat, pe raza de competență, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică, prevenirea accidentelor rutiere și combaterea faptelor de comerț ilicit.

  În cadrul acțiunii au fost controlate 7 societăți comerciale, au fost verificate 22 de autoturisme, 4 atelaje hipo, fiind legitimate 48 de persoane.

  În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.690 lei, dintre care 5 conform O.U.G. nr. 195/2002, două conform Legii nr. 61/1991 și două conform altor acte normative.

  De asemenea, a fost retras un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

  Exemple:

  1.O femeie, de 30 de ani, din orașul Hârlău, a fost sancționată contravențional, cu amendă, în cuantum de 1.305 lei, fiindu-i reținut setul de plăcuțe cu numerele de înmatriculare, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a condus un autoturism, pe raza orașului Hârlău, cu viteza de 64 km/h, control radar, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h. De asemenea, aceasta avea inspecția tehnică periodică a autoturismului expirată.

  1. Un bărbat, de 35 de ani, din comuna Lunani, a fost sancționat contravențional, cu amendă, în cuantum de 1.305 lei, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a circulat pe DJ 281B, fără documente de identificare și cu atelajul hipo neînregistrat.

  IPJ IASI

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prima etapa de dezinsectie la Pascani incepe miercuri

  Comunicat de presa SC CLP ECOSERV SRL Pascani  anunţă că, in perioada 12.08.2020-14.08.2020, in intervalul orar  21,30 – 05,00,  specialiștii serviciului vor desfășura activitatea de...

  Seful Politiei Rurale Pascani, cercetat după ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest

  Un polițist pascanean a fost transportat la o unitate medicala din municipiu pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a...

  Persoanele fizice și camerele video: Patru situații în care poți să le folosești fără să respecți GDPR

  Intrarea în vigoare a Regulamentului european pentru protecția datelor (GDPR) a condiționat folosirea camerelor video de anumite reguli privind protecția datelor, a căror încălcare...

  Opinii