30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Acord de cooperare între comuna Miroslovești și o localitate din Ucraina

oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro
answear.ro
creditfix.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Acord de colaborare între o localitate din Iaşi şi o regiune din Ucraina. În perioada 5-8 aprilie o delegaţie din judeţ în frunte cu primarul comunei Miroslovești au vizitat Vinnytsia unde s-a semnat un acord între satul ieşean şi Stryzhavka.

Invitaţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare de autorităţile locale. Pentru comuna Miroslovești acest acord prevede cooperarea în mai multe domenii printre care educaţie, sport, cultură, dar şi viitoare proiecte europene.

În cele 3 zile petrecute în Ucraina delegaţia din România a vizitat mai multe centre sociale regionale şi a participat la întâlniri pe teme administrativ-economice cu reprezentanţi ai regiunii, stabilindu-se noi oportunităţi de colaborare între judeţul Iaşi şi Vinnytsia din Ucraina.

Vinnytsia are o populaţie de 1,6 milioane de locuitori şi este situată în centrul Ucrainei. Regiunea este împărţită în 27 de districte, 18 municipii şi oraşe, 28 comune şi 1.466 de sate. Cele mai întâlnite industrii sunt alimentară, energetică, constructoare de maşini şi chimică.În domeniul agricol, zona este lider pentru producţia de cereale şi sfeclă de zahăr şi are rezultate foarte bune în ceea ce priveşte culturile de floarea soarelui, sectorul zootehnic şi creşterea păsărilor.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI