23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Achiziția laptelui și a cornului, în reponsabilitatea Consiliului Județean

Consiliul Județean se va ocupa de achiziția și distribuirea cornurilor, a produselor lactate și a fructelor pentru copiii din școli și grădinițe.

Ca în fiecare an, a fost trimisă o solicitare către toate UAT-urile, iar primăria Pașcani a transmis un răspuns prin care a hotărât să nu-și asume răspunderea pentru organizarea procedurii de achiziție.

Este vorba de Hotărârea de comsiliu aprobată anul trecut, pe baza căreia se stabilește că această reponsabilitate va cadea pe umerii Consiliului Județean, care urmează să se ocupe de demersurile necesare, conform prevederilor legale.

Menționăm că anul trecut, distribuția produselor pentru copii în școli s-a desfășurat cu întârziere, iar acum se încercă respectarea calendarului de distribuției, astfel încât copiii să poată beneficia în timp util de gustări.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI