30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022

Același buget, aceleași probleme la CSM Pașcani

Clubul Sportiv Municipal Pașcani nu va avea mai multi bani alocați in acest an pentru finanțarea activităților. Chiar dacă a fost schimbată componenta Consiliului de Administrație si s-a cerut demiterea directorului executiv pe motiv ca nu face performanta, si in acest an problema principala va rămâne aceeasi – finanțarea insuficienta de la bugetul local.

Proiectul de buget a fost discutat de conducerea clubului la sfarsitul saptamanii trecute si urmează sa fie supus aprobării Consiliului Local. S-a stabilit ca CSM sa primească in acest an un milion de lei din taxele si impozitele pascanenilor, ca si in anii trecuți, la care se adaugă încă 90 000 lei, veniturile proprii, din 2020. Consilierul Mihai Dediu – foto spune ca nu s-a tinut cont de inflație si ca anul trecut majoritatea activităților sportive au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Din acest motiv, in acest an, clubul pascanean va avea probleme si mai mari din lipsa banilor.

Majoritatea banilor alocați de la bugetul local vor fi cheltuiți pentru acoperirea cheltuileilor de întreținere si funcționare a bazei sportive, cea 80% iar restul va fi împărțit pentru susținerea activităților sportive mai ales fotbalul. Din veniturile proprii se intenționează conectarea terenului de tenis la rețeaua de electricitate si realizarea unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea bazei sportive din fonduri europene.

Menționăm ca după votarea bugetului urmează sa fie stabilit calendarul de activități sportive care vor fi organizate in acest an, cu finanțare de la bugetul local dar si o strategie pentru echipa locală de fotbal.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow