17.4 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023
Array

Aceeasi cersetori pe strazile Pascaniului

De ceva timp, agentii Politiei Locale au inceput ofensiva impotriva persoanelor care apeleaza la mila trecatorilor. Nu de putine ori persoanele care sunt prinse de catre agenti savarsind astfel de fapte sunt aceleasi. Ei sunt amendati de catre politisti dar se intorc si cersesc in continuare pentru ca nu au ce pune pe masa.

 

De exemplu, unul dintre cei amendati este Mihai Judele de 20 ani din localitatea Cozmesti care cersea dis de dimineata pe scarile mici. Reporterii nostri l-au intrebat de ce apeleaza la mila trecatorilor, raspunsul este mereu acelasi, nu are ce sa puna pe masa sau isi ajuta sora sau fratele paralizati. El mai spune ca a fost amendat zilele trecute de catre politstii locali cu suma de 100 lei dar acest lucru nu la impiedicat sa revina in acelasi loc la cersit.

 

Curios este si faptul ca cea mai mare parte dintre persoanele amendate pentru cersit sunt apte de munca. Pe 1 septembrie 2012, Emilia Marginica de 27 ani din Ciohorani a fost prinsa din nou la cersit pe strada Stefan cel Mare desi este apta de munca. Pe data de 9 septembrie Elena Paduren de 32 ani din Ciohorani a fost prinsa de catre politistii locali cersind in fata unui magazin de pe strada Ceferistilor.

 

Ambele persoane au fost amendate cu suma de 100 lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow