18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Aceasta este casa din Cristesti în care a copilărit una dintre cele mai frumoase femei din lume! Dintr-o familie simplă de agricultori, a ajuns să aibă cei mai doriți bărbați la picioare și să trăiască într-un lux ca în filme!

Iașul are cu ce se mândri. Una dintre cele mai frumoase femei din lume e de loc dintr-o comună din Iași. Tânăra de o frumusețe rară a copilărit într-o casă modestă, de oameni gospodari, dar a ajuns acum să locuiască în cele mai de lux vile din lume și să zboare cu avioane private. Tânăra s-a iubit cu unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă și acum este iubita unui fotbalist celebru.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume este din Iași. Andreea Sasu are 30 de ani și este de loc din comuna Cristești. Acolo a petrecut primii ani din viață alături de părinți și de frați. În curtea unor oameni gospodari, Andreea a învățat să-și pună în evidență poate cea mai importantă calitate: frumusețea. A plecat de la Cristești, județul Iași, în străinătate la o vârstă fragedă, iar la scurt timp după ce a ajuns printre străini a și ieșit în evidență. Se pare că a ajuns în străinătate așa cum ajunge orice român, pentru un viitor mai bun.

Norocul a fost însă de partea ei și a fost recrutată de o agenție de modele. La scurt timp a ajuns un top model pentru care s-au luptat cele mai importante case de modă. Ulterior, fotografiile cu tânăra ieșeancă aveau să apară peste tot în mediul online și nu numai. Andreea a intrat în vizorul presei și a ținut prima pagină a tabloidelor lungi perioade de timp.

Bărbați celebri s-au luptat pentru inima frumoasei românce

Fiind din ce în ce mai vizibilă, tănăra din Iași a stârnit interesul unor bărbați celebri. Într-o perioadă destul de scurtă de timp, Andreea a schimbat mai mulți iubiți. Tânăra a avut o relație cu unul dintre cei mai râvniți creatori de modă, cu Philipp Plein, iar la un moment dat a avut o relație cu motociclistul italian Andrea Iannone. Acum se pare că se iubește cu fotbalistul Riccardo Saponara, însă în trecutul său amoros se pare că mai există câteva nume sonore.

La un moment dat s-a vehiculat că modelul ar fi avut o relație cu un fost pușcăriaș, care a primit titlul de cel mai sexy bărbat din lume. Până acum, Andreea nu a avut nicio relație stabilă și nu a făcut vreun pas important pe plan amoros. Tânăra și-a căutat fericirea și a găsit-o, se pare, în brațele bărbaților care i-au pus totul pe tavă. Vacanțe de lux, haine de firmă și accesorii scumpe, de asta are acum parte tânăra de loc din Cristești.

Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow