25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Accident rutier la Târgu Frumos

Un șofer de autoutilitară a ajuns victima unui accident rutier pentru că nu a păstrat distanța regulamentară între mașini. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii prezenți la fața locului fac cercetări. Cert este că traficul a fost blocat câteva zeci de minute la intrarea în Târgu Frumos, dinspre Iași.

Sursa video Radar Iasi/Facebook

Viteza și nerespectarea regulilor de circulație duc la accidente rutiere. Așa s-a întâmplat și în această după amiază, 14 noiembrie, în jurul orei 15:00. Un șofer ce se afla la volanul unei autoutilitare a intrat într-o alta. În urma impactului, s-a ales cu câteva râni. Ambulanțieii l-au condus la spitalul din oraș pentru investigații suplimentare. Polițiștii au intrat imediat pe fir și fac cercetări. Șoferii au fost testați alcoolscopic iar rezultatele au fost zero. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Fiind unul dintre cele mai circulate drumuri, traficul pe ruta Pașcani – Iași a fost blocat câteva zeci de minute.

Poliția atenționează că în condiţiile unui trafic aglomerat sau a apariţiei blocajelor rutiere cauzate de precipitaţii, să vă păstraţi calmul, să nu blocaţi intersecţiile şi să nu vă angajaţi în depăşirea unei coloane de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow