More

  Accidente rutiere pe strada Grădiniței din Pașcani. Implicați au fost – biciclist și trei mașini

  Array

  Accidente rutiere pe strada Grădiniței din Pașcani. Implicați au fost – biciclist și trei mașini

  Trei mașini și un biciclist au fost implicate într-un accident rutier. Nefericitule moment a avut loc pe strada Grădiniței din Pașcani, distanță de câteva minute și metri. Polițiștii au venit la fața locului pentru a face cercetări și măsurători iar personalul de pe Ambulanță din Pașcani a acordat îngrijirile medicale biciclistului ce s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de asfalt și bordură.

  Marți, 25 iulie, în jurul orei 14:00 Salvarea și Poliția au fost chemate pe strada Grădiniței, la ieșirea din oraș spre Iași, în apropierea unei benzinării la un accident rutier.

  La fața locului s-a stabilit că un biciclist în vârstă de 45 ani s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap. Un șofer din Neamț a văzut și a oprit mașina pentru a acorda primul ajutor.

  Victima, se pare că era băută, a fost transportată la Spitalul din Pașcani pentru îngrijiri de specialitate.

  Cu câteva minute mai devreme, pe podul de la Peștișorul trei mașini s-au ciocnit din cauza neatenției la volan. Nu au existat victime, însă au fost produse pagube. Mașinile implicate aveau numere de Iași, Suceava și de Belgia.

  Șoferii celor trei autovehicule au ajuns la sediul Poliției din Pașcani pentru a anunța coleziunea.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet