20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Accidente rutiere în apropierea Pașcaniului

Accident rutier joi dimineață pe Drumul Județean 208, la intrarea în comună Valea Seacă. Două autoturisme au intrat în coliziune. La locul evenimentului au ajuns echipaje medicale și de poliție. Unul dintre șoferi și un pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ei eu fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Pașcani.  Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice.

Astăzi, în jurul orei 10.30, polițiștii pășcăneni au fost sesizați despre faptul că pe raza D.J. 208 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Între două autoturisme a avut loc o coliziune soldată cu rănirea unuia dintre șoferi și a unui pasager dintr-un auto. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările continua, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Un alt eveniment rutier s-a petrecut în cursul zilei de joi, 5 mai, pe Drumul European 85, la intrarea în satul Soci dinspre Moțca. Două autoturisme, unul condus de un cetățean ucrainean și altul de către un localnic din comuna Moțca, s-au tamponat și au ajuns în șanț. Din fericire nu au fost victime, doar mașinile au fost avariate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow