-6.3 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Accidente rutiere grave produse în România în 2020-2022. Câte persoane au murit pe șoselele din țară

Şapte persoane au murit, marţi, 1 februarie 2022, într-un accident rutier produs pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca din judeţul Iaşi, în care au fost implicate un camion, o ambulanţă şi un autoturism. „Iniţial au fost anunţate cinci victime din camion şi autoutilitară, după sosirea echipajelor au fost identificate şapte victime inconştiente”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Ionel Roşu, care a precizat că cele şapte victime găsite inconştiente la faţa locului au fost declarate decedate.

Accidente rutiere similare soldate cu victime s-au produs în România în ultimii doi ani:

Accidente grave produse în 2021

21 noiembrie – Trei persoane, doi copii şi un tânăr în vârstă de 23 de ani, au murit, într-un accident rutier produs pe DN 2 – E 85, în afara localităţii Onişcani, judeţul Bacău, între un autoturism şi un TIR.

23 septembrie – Patru persoane au murit în urma producerii unui accident de circulaţie pe DN 6, în localitatea Constantin Daicoviciu, judeţul Caraş-Severin.

22 septembrie – Patru persoane au decedat şi două au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Sineşti, judeţul Ialomiţa, fiind implicate două autoutilitare şi un autoturism.

20/21 august – Trei tineri au murit în judeţul Vrancea după ce autoturismul în care se aflau a lovit un copac.

5/6 august – Trei persoane au decedat, pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, în urma impactului între autoturismul în care se aflau şi un TIR.

3 august – Trei persoane au murit, în urma unui accident rutier ce a avut loc în localitatea Albina din judeţul Timiş, fiind implicate patru autoturisme şi un autotren.

28 iulie – Trei persoane au murit într-un accident în localitatea băcăuană Iteşti, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac.

25 iulie – Şapte persoane au decedat în urma unui accident produs pe DN2 Bacău – Adjud.

23 iulie – Patru persoane au decedat în urma coliziunii între un SUV şi un TIR, în municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici.

23 iunie – Trei persoane au murit într-un accident rutier produs pe DN1/E60, intersecţie cu DC 126, între localităţile Morlaca şi Hodiş.

18 mai – Cinci persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 1, la km 103+900 m Breaza-Nistoreşti, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.

14 mai – Patru persoane au murit, în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 13, la ieşirea din localitatea braşoveană Rotbav, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism.

1 aprilie – Patru persoane au murit într-un accident rutier produs între localităţile Tutova şi Priponeşti, la ieşirea din judeţul Vaslui spre Galaţi.

23 martie – Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs între localităţile Cârligu Mic şi Glodeanu Siliştea, din judeţul Buzău.

21 ianuarie – Trei persoane au murit şi alte două au fost grav rănite într-un accident produs, între un autotren şi o maşină, pe Drumul Judeţean 246, la ieşirea din localitatea Scânteia.

11 ianuarie – Trei persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită, într-un accident produs pe Autostrada A1 în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu.

Accidente grave produse în 2020

29 septembrie – Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate un TIR, un autobuz şi un microbuz pe DN 28 (DE 583) Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Leţcani, fiind activat planul roşu de intervenţie.

9 iulie – Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-un accident de circulaţie produs între localităţile Zăuan şi Ip din judeţul Sălaj. Toate cele opt victime au fost încarcerate, la faţa locului intervenind câte o autospecială de la Garda de Pompieri Nuşfalău şi Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, o autospecială de descarcerare şi 11 ambulanţe. A fost activat Planul roşu de intervenţie.

6 iunie – Trei persoane au murit într-un accident ce a avut loc pe E70, între localităţile Văceni şi Vităneşti, din judeţul Teleorman, iar o a patra a fost grav rănită. Accidentul, în care au fost implicate patru autovehicule, s-a produs după ce un şofer ar fi ieşit din coloană şi a intrat în coliziune frontală cu o autospecială.

29 mai – Trei persoane au murit, între care şi un copil în vârstă de un an, într-un accident rutier care s-a produs pe drumul E 581, între localităţile Berheci şi Ireasca, din judeţul Galaţi, între un autoturism şi o autoutilitară de 7,5 tone.

14 martie – Patru persoane au murit în urma unui accident rutier care a avut loc pe DE 581, în apropierea municipiului Bârlad. În accident au fost implicate un autoturism şi o căruţă.

sursa observator

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow