More

  Accidente rutiere din cauza iernii langa Pascani. O masina cu muncitori a ajuns pe camp iar un tir s-a răsturnat la Ruginoasa (VEZI FOTO)

  Array

  Tir rasturnat RuginoasaAccident rutier cu o victima, in aceasta dimineata la Blagesti. Soferul unui autoturism care ducea mai multi muncitori a pierdut controlul volanului si a ajuns pe camp. In urma impactului, un barbat de 52 ani care se afla in dreapta a suferit mai multe rani la cap si o contuzie la genunchiul drept. Gheorghe Oprea din Harmanestii Vechii a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

  Tir rasturnat Ruginoasa1Si la Ruginoasa un sofer de tir era cat pe ce sa intre in gospodaria unui localnic. Acesta a pierdut controlul vehiculului de mare tonaj si s-a rasturnat pe marginea soselei.

  Din fericire, in urma impactului nu a fost nici o victima. De mentionat este faptul ca in acelasi loc in urma cu ceva timp a mai avut loc un accident rutier asemanator. Atunci gardul gospodariei din spatele meu a fost distrus in totalitate.

  Tir rasturnat Ruginoasa2Politistii atentioneaza soferii sa fie mai prudenti pe o asemenea vreme, sa reduca viteza si sa echipeze autovehiculele corespunzator sezonului rece.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI