8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Accidente rutiere din cauza gurilor de canal

Gurile de canal de pe majoritatea strazilor din Pascani nu sunt la acelasi nivel cu asfaltul. Diferenta este de cateva zeci de centimetri, motiv pentru care au avut loc numeroase accidente rutiere. Una dintre strazile ce se afla in aceasta situatie este in cartierul Fantanele din Municipiu, unde pe o parte si cealalta a strazii sunt peste 20 de astfel de canale.

Locuitorii de pe strada Dragos Voda, povestesc ca, desi a fost asflatata zona in urma cu cativa ani, muncitorii au uitat sa ridice gurile de canal, fapt ce produce accidente rutiere. Cel mai recent s-a petrecut in urma cu o luna, atunci cand un tanar a fost claxonat de o masina, a tras dreapta si a intrat drept intr-un canal. Baiatul a primit ingrijiri medicale din partea locuitorilor de acolo, starea lui fiind buna, fara sa fie nevoie de interventia medicilor, din fericire.

guri de canal pascani

Nu este singurul caz de acest gen. Zilele trecute chiar unul dintre locuitorii de pe strada Dragos Voda s-a impedicat si a cazut intr-unul dintre canale.

Purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Paul Apostol spune ca ridicarea gurilor de canal pe strada Dragos Voda se va face anul viitor, atunci cand va fi reabilitata zona respectiva. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow