More

  ACCIDENTE RUTIERE CU VICTIME, ÎN TÂRGU FRUMOS

  Array

  La data de 27.09.2015, orele 10.30, C. DANIEL, de 19 ani, din mun. Iaşi în timp ce conducea un autoturism pe DE 583, în afara localităţii Strunga, pe direcţia Tg. Frumos – Roman, pe sector de drum alunecos, semnalizat în acest sens, după ieşirea dintr-o succesiune de curbe, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a lovit cu partea din spate a maşinii de suportul de beton al bornei kilometrice nr. 17, situată pe sensul celălalt de mers, în afara carosabilului.

  În urma evenimentului rutier 3 pasageri aflaţi pe bancheta din spate au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

  Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

  S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

  Tot astazi, duminica, orele 06.00 pe D. E. 583, în afara localităţii Războieni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti: V. Mihai, de 31 ani, din Iași în timp ce conducea un autoturism în direcţia Tg. Frumos – Iaşi din cauza neatenţiei în conducere şi semnalizării necorespunzătoare a unei căruţe, a intrat în coliziune cu aceasta. Căruța se deplasa în aceeași direcţie de mers. În urma coliziunii au fost accidentate 3 persoane care se aflau în atelajul hipo ( M. Făgel, de 22 ani, M. Georgeta, de 57 ani și C. M. de 17 ani, toți din  com. Ion Neculce) fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

  Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

  Urmează a se stabili cine dintre persoanele rănite conducea căruța.

  În acest sens au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

  S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet