More

  ACCIDENTE RUTIERE CU VICTIME, ÎN TÂRGU FRUMOS

  Array

  La data de 27.09.2015, orele 10.30, C. DANIEL, de 19 ani, din mun. Iaşi în timp ce conducea un autoturism pe DE 583, în afara localităţii Strunga, pe direcţia Tg. Frumos – Roman, pe sector de drum alunecos, semnalizat în acest sens, după ieşirea dintr-o succesiune de curbe, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a lovit cu partea din spate a maşinii de suportul de beton al bornei kilometrice nr. 17, situată pe sensul celălalt de mers, în afara carosabilului.

  În urma evenimentului rutier 3 pasageri aflaţi pe bancheta din spate au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

  Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

  S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

  Tot astazi, duminica, orele 06.00 pe D. E. 583, în afara localităţii Războieni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti: V. Mihai, de 31 ani, din Iași în timp ce conducea un autoturism în direcţia Tg. Frumos – Iaşi din cauza neatenţiei în conducere şi semnalizării necorespunzătoare a unei căruţe, a intrat în coliziune cu aceasta. Căruța se deplasa în aceeași direcţie de mers. În urma coliziunii au fost accidentate 3 persoane care se aflau în atelajul hipo ( M. Făgel, de 22 ani, M. Georgeta, de 57 ani și C. M. de 17 ani, toți din  com. Ion Neculce) fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

  Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

  Urmează a se stabili cine dintre persoanele rănite conducea căruța.

  În acest sens au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

  S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI