More

  Accidente de bicicletă: Un copil și o bătrână transportați de urgență la Iași

  Array

  Biciclist beatVremea frumoasa de afara incepe sa faca primele victime atat in randul copiilor cat si in randul batranilor. In cursul zilei de ieri, in Compartimentul de Primiri Urgente au ajuns doi pacienti victime ale unor accidente cu bicicleta.

  Primul caz este cel al unui baiat de 9 ani, din Buda, care a iesit la plimbare cu bicicleta iar intr-o clipa de neatentie a cazut si s-a accidentat grav. In urma impactului cu solul, copilul a suferit un traumatism cranio cerebral, o plaga frontala si o contuzie abdominala, iar cadrele medicale au decis conform protocolului, ca acesta sa fie transferat la Spitalul “Sf. Maria” din Iasi.

  Cel de-al doilea caz este cel al unei batrane de 76 de ani, din Ciohorani, care a fost lovita in plin de o bicicleta. Adolescentul care se afla pe vehiculul cu doua roti nu a observat-o la timp pe femeie si a izbit-o violent de asfalt.

  Pe moment, batrana si-a pierdut cunostinta si a avut nevoie de ajutorul unei ambulante pentru a ajunge la spital. Aceasta a fost diagnostica de medici, cu traumatism cranio-facial si cu multiple contuzii, iar mai apoi transportata la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet