More

  Accidentare horror pentru un căruţaş care a încercat să oprească atelajul cu piciorul

  Array

  carutasClipe groaznice pentru un tanar din satul Topile, comuna Valea Seaca. La sfarsitul saptamanii trecute, barbatul aflat sub influenta bauturilor alcoolice a ajuns de urgenta la spital dupa ce a incercat sa opreasca caruta folosindu-se de picior.

  Petru Bostan, in varsta de 31 de ani, se afla intr-o caruta, impreuna cu un prieten pe un teren viran din zona gropii de gunoi. Coborand un deal, calul nu a mai putut suporta incarcatura de balastru, iar atelajul a scapat de sub control. Imediat, tanarul si-a bagat piciorul la roata pentru a pune frana, iar din inertie piciorul acestuia a fost zdrobit si pur si simplu ambele oase au iesit prin piele.

  La scurt timp, la fata locului a ajuns un echipaj de ambulanta iar personalul medical a ramas fara cuvinte cand au vazut groaznica accidentare pe care carutasul o suferise.

  Dupa ce i-a fost imobilizat piciorul, pacientul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Pascani iar mai apoi redirijat catre UPU “Sf. Spiridon” din Iasi, cu diagnosticul de fractura complexa a piciorului drept.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet