More

  Accident ușor la ieșire din Pașcani. Un camion a lovit un VW Golf

  Array

  Accident uşor în această dimineaţă la ieşire din Paşcani spre Moţca. Un VW condus de un tânăr de 20 ani din Cristești ce circula regulamentar pe strada Moldovei a fost acroşat lateral de un camion condus de un şofer din Iaşi. Nefericitul moment a avut loc în jurul orei 10.00.

  Din primele informaţii, şoferul VW se deplasa dinspre semafoare spre Kaufland, moment în care a fost lovit cu putere de camionul ce venea de pe strada Grădiniţei. Vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul autoutilitarei care nu a respectat semnificaţia indicatorul STOP ce se afla la intersecţia străzilor.

  În urma impactului, şoferul VW s-a ales cu o rană la mâna stânga şi mai multe lovituri la cap, însă după ce a fost investigat de medicul de pe Ambulanţă a refuzat transportul la spital. Celelalte două femei ce se aflau în vehicul s-au ales cu o sperietură zdravănă, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

  La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la Poliţia Rutieră, însă cei doi şoferi au ales să se înţeleagă pe cale amiabilă.

  Şoferul autoutilitarei nu a dorit să comenteze evenimentul.

  Cei doi şoferi au fost testaţi alcoolscopic, iar rezultatul a fost zero. În astfel de cazuri dacă nu sunt victime omeneşti, iar conducătorii se înţeleg pe cale amiabilă firma de asigurări a şoferului vinovat plăteşte bagubele materiale rezultate în urma accidentului.

  14164188_10207325933412170_147245404_o 14163848_10207325933372169_2116910063_o

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Profesori ieşeni au realizat un ghid care-i ajută pe elevi să înţeleagă valoarea banil

  Profesorii din întreaga ţară care sunt dornici să ajute elevii să înţeleagă valoarea banilor şi importanţa economisirii, investiţiilor şi planificării financiare, indiferent de disciplinele...

  Permis anulat pe europeană: beat criţă la ceas de seară

  Un tânăr beat criţă a fost prins la volanul unui autoturism, pe drumul european, lângă Târgu Frumos. El a fost oprit în trafic de...

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI