More

  O minoră s-a aruncat din mașină după ce a fost bătută de prieten

  Array

  Situaţie şocantă la Târgu Frumos. Ieri după amiază în jurul orei 17.30 o tânăra s-a aruncat dintr-o maşină care se afla în trafic. În urma incidentului minora de 17 ani a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sfânta Maria” – Iaşi cu o mâna ruptă şi lovituri la cap, unde a primit îngrijirile medicale necesare.
  Totul a pornit de la o ceartă cu prietenul ei care se afla la volanul maşinii. Din primele cercetări reiese că bărbatul în vârstă de 23 de ani ar fi batut-o pe fată, situaţie confirmată şi de medicii care au constatat urmele de violență. Cel mai probabil în urma acestui incident tânăra a vrut să coboare din autoturism dar agresorul a refuzat să oprească. Speriată, minora din comuna Războieni a sărit din vehicul chiar dacă se deplasa cu viteză. Ea a fost dusă la spitalul din oraş chiar de prietenul care ar fi agresat-o, iar medicii de aici au anunţat Poliţia.

  Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. Ei vor să afle dacă tânăra s-a aruncat din maşină de frică pentru a scapa de agresor sau a fost o tentativă de sinucidere . Se pare că la începutul acestui an minora ar mai fi avut o tentativă de a renunţa la viaţă, tot din cauza unor neînţelegeri cu cei apropiaţi.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet