8.9 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Accident teribil în cea mai periculoasă intersecţie din Paşcani

Accident teribil în cea mai periculoasă intersecţie din Paşcani

 Accident teribil în cea mai periculoasă intersecţie din Paşcani. Este vorba despre cea de la Spitalul Municipal din oraș. Aproape de orele nopții, o autoutilitară a intrat în coleziune cu o mașină de pompieri ce se deplasa la o intervenție, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice. Unul dintre șoferi se află în stare gravă la un spital din Iași. Mașinile au fost distruse, autospeciala ajungând într-un perete din unitate medicală din Pașcani.

Accident rutier în centrul Pașcaniului. În stare gravă la un spital din Iași a ajuns șoferul unei autoutilitare după ce nu a acordat prioritate de trecere și mai ales nu a oprit la semnalele acustice și luminoase a unei mașini de pompieri ce se deplasa la un incendiu de vegetație.

În urma impactului, mașinile au fost grav avariate,  autospeciala a fost proiectată într-un perete al Spitalului Municipal, peste un trotuar. De asemenea, autoutilitare a fost făcută zob până la jumătate.

Şoferul autoutilitarei, în vârstă de 23 ani, de loc din Gorj, a scăpat cu viață, dar cu răni severe la cap și picioare fiind nevoie de intervenția mașinii de descarcerare de la Pompieri. Pompierul în vârstă de 41 ani a scăpat cu răni ușoare.

Nefericitul moment s-a petrecut în noaptea de 18 septembrie, în jurul orei 23:30. Azi dimineță mașinile au fost ridicate de către echipe specializare.

Polițiștii au testat șoferul autospecialei cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Din cauza stării în care se afla celălalt șofer, acestuia i s-au recoltat probe biologice urmând să fie stabilit dacă a consumat alcool sau nu.

În cauză se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produc accidentul. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI