27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Accident rutier – un pieton a murit

Accident rutier – un pieton a murit

Un bărbat a murit după ce a fost surprins și accidentat de o mașină ce mergea regulamentar pe DN2, în afara localității Moțca. Nefericitul moment a avut loc azi noapte, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pe drumul național  2, un bărbat a fost surprins și accidentat de o mașină ce se deplasa spre Cristești. În urma impactului, victima în vârstă de 36 ani a fost declarată moartă.

La fața locului au venit echipaje de Poliție și Ambulanță. De la Substația Pașcani au fost solicitate două mașini, în primă fază spunându-se că victima este conșientă. Personalul medical a constat că acesta era în stop cardio respirator, începându-se manevrele de resuscitare, fiind anunțat medicul să vină cât mai urgent.

“Mai bine de 45 de minute s-au făcut manevre de resuscitare însă fără nici un rezultat. Medicii au declarat decesul. De menționat este că bărbatul prezenta poli traumatisme, traumatism toraco abdominal dar și observații fractură de coloană cervicală.” a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Iași.

S-au făcut măsurătorile necesare, iar șoferița implicată în accident, în vârstă de 30 ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările continuând în acest caz.

Nefericitul moment a avut loc în seara de 26 februarie, în jurul orei 23.30.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow