More

  Accident rutier teribil produs de catre fostul antrenor al echipei de fotbal din Pascani FOTO – VIDEO

  Array

  Între Podu Roş şi Restaurantul Cotnari, Emil Lupulescu a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, a lovit două maşini parcate şi s-a oprit într-un bloc. Fostul preşedinte al Politehnicii Iaşi a scăpat cu o lovitură uşoară în bărbie. „Am băut un pahar de vin, recunosc. M-am urcat la volan în Podu Roş. Nu am mai văzut nimic din cauza soarelui“, a spus Emil Lupulescu.

  Fostul preşedinte al Politehnicii Iaşi, Emil Lupulescu, a produs ieri la amiază un accident spectaculos, din cauza aburilor alcoolului. Eveni­men­tul rutier a avut loc la jumătatea distanţei dintre Podu Roş şi intersecţia de la restaurantul Cotnari, în jurul orei 16,15.
  Fostul fotbalist şi ex-preşedinte al clubului se afla la volanului unui Chevrolet Captiva, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a izbit puternic două autotu­risme care erau parcate la marginea carosabilului, după care s-a izbit de colţul unui bloc. Impactul puternic a făcut ca una dintre maşinile lovite de către fotbalist, o Skoda Fabia, să ajungă pe trotuar. Şoferul a ieşit teafăr din autoturism, dar miraculos a fost şi faptul că în acel moment nu se aflau pietoni pe carosabil.

  continuarea pe ziaruldeiasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI