20.8 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Accident rutier spectaculos la intrare în Pașcani -FOTO

Accident rutier spectaculos în această după amiază, la intrare în Pașcani dinspre Moțca. Un microbuz din Republica Moldova, cu patru persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo. Ca prin urechile acului au scăpat basarabenii. La fața locului au ajuns și polițiștii însă au plecat pentru că s-a constatat că accidentul a fost minor, fără victime, doar pagube materiale.

Au scăpat doar cu o sperietură zdravănă și câteva răni superficiale. Este vorba despre patru bărbați din Republica Moldova ce tranzitau Pașcaniul, iar din cauza neatenției la volan și a șofatului cu viteză în condițiile meteo neprielnice, șoferul a pierdut controlul volanului microbuzului ce tracta o mașină și a ajuns în câmpul de lângă șosea.

Bărbații au ieșit singuri din microbuzul răsturnat. Nu au fost răniți, iar oamenii legii veniți la fața locului doar au făcut constatarea.

Cele două autoturisme au fost tractate de către un utilaj de la deszăpezire.

Nefericitul moment s-a petrecut la intrare în Pașcani, dintre comuna Moțca, în jurul orei 13:00, astăzi, 7 februarie. Nu era trafic în zonă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow