12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Accident rutier – șoferul a adormit la volan. Mașina era cu numere de Italia

Accident rutier – șoferul a adormit la volan. Mașina era cu numere de Italia

Accident rutier în comuna Ruginoasa. O mașină cu numere de Italia în care se aflau patru pasageri, printre care și minori, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se într-un podeț după ce, se pare că șoferul a adormit la volan. A fost nevoie de intervenția celor de la SMURD și Ambulanță. La fața locului au venit și oamenii legi care cercetează cauzele exacte ale producerii nefericitului moment.

Duminică spre luni,  17 iulie, într-o curbă din comuna Ruginoasa, o mașină a ajuns într-un podeț după ce șoferul, se pare că a adormit la volan. În mașina marca BMW cu numere de Italia se mai aflau trei pasageri, dintre care doi copii. Pompierii de la SMURD Pașcani au intervenit de urgență.

„În data de 17.07.2017, ora 01:30, Secția de Pompieri Paşcani a intervenit în comuna Ruginoasa, pe DN 28A, la unui accident auto (autoturism răsturnat în şanţ), pentru acordarea de prim ajutor medical. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj SAJ cu ambulanţă tip B2. S-a acordat asistenţă medicală şi au fost transportați la spital 2 adulţi şi 2 copii”, spun reprezentanții ISU Iași.

Și polițiștii au ajuns la fața locului pentru a face cercetări. Familia implicată în accident este de loc din comuna Miroslova.

În cauză s-a deschis dosar penal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow