More

  Accident rutier – șoferul a adormit la volan. Mașina era cu numere de Italia

  Array

  Accident rutier – șoferul a adormit la volan. Mașina era cu numere de Italia

  Accident rutier în comuna Ruginoasa. O mașină cu numere de Italia în care se aflau patru pasageri, printre care și minori, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se într-un podeț după ce, se pare că șoferul a adormit la volan. A fost nevoie de intervenția celor de la SMURD și Ambulanță. La fața locului au venit și oamenii legi care cercetează cauzele exacte ale producerii nefericitului moment.

  Duminică spre luni,  17 iulie, într-o curbă din comuna Ruginoasa, o mașină a ajuns într-un podeț după ce șoferul, se pare că a adormit la volan. În mașina marca BMW cu numere de Italia se mai aflau trei pasageri, dintre care doi copii. Pompierii de la SMURD Pașcani au intervenit de urgență.

  “În data de 17.07.2017, ora 01:30, Secția de Pompieri Paşcani a intervenit în comuna Ruginoasa, pe DN 28A, la unui accident auto (autoturism răsturnat în şanţ), pentru acordarea de prim ajutor medical. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj SAJ cu ambulanţă tip B2. S-a acordat asistenţă medicală şi au fost transportați la spital 2 adulţi şi 2 copii”, spun reprezentanții ISU Iași.

  Și polițiștii au ajuns la fața locului pentru a face cercetări. Familia implicată în accident este de loc din comuna Miroslova.

  În cauză s-a deschis dosar penal.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet