13.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Accident rutier. O mașină a ajuns în gard

Accident rutier. O mașină a ajuns în gard

 Accient rutier cu două mașini. Unul dintre șoferi a plecat de la locul faptei. Gospodarii care au construite case  în zonă au ieșit speriați de zgomotul produs. Nefericitul eveniment a avut loc în apropierea primăriei din comuna Scobinți. Oamenii legii fac cercetări, iar localnicii spun că majoritatea șoferilor nu țin cont de restricțiile de viteză.

Două mașini au fost distruse în urma unui impact frontal. Accidentul rutier a avut loc azi dimineață, 21 septembrie, în jurul orei 08:00 pe o stradă circulată din comuna Scobinți în apropiere de primărie. Una dintre ele, în urma impactului a ajuns în gard.

Locul este unul periculos, în rampă, și chiar dacă sunt restricții de viteză și linie este una continuă fiind interzise depășirile, se pare că șoferii nu respectă regulile de circulație.

Și oamenii legii au ajuns la fața locului iar în urma cercetărilor s-a constatat că cel care a produs accidentul, un tânăr în vârstă de 27 ani nu avea mașina înmatriculată iar polițiștii au descoperit că acesta a circulat până de curând cu numere false. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Menționăm că accidentul a avut loc într-un Ford cu numere de Botoșani și un Audi, cu volan pe dreapta. Din fericire nu au fost victime. Strada a fost curațată de sticlă și bucăți din mașini de către muncitorii de la primărie. Polițiștii continuă cercetările.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow