More

  Accident rutier. O mașină a ajuns în gard

  Array

  Accident rutier. O mașină a ajuns în gard

   Accient rutier cu două mașini. Unul dintre șoferi a plecat de la locul faptei. Gospodarii care au construite case  în zonă au ieșit speriați de zgomotul produs. Nefericitul eveniment a avut loc în apropierea primăriei din comuna Scobinți. Oamenii legii fac cercetări, iar localnicii spun că majoritatea șoferilor nu țin cont de restricțiile de viteză.

  Două mașini au fost distruse în urma unui impact frontal. Accidentul rutier a avut loc azi dimineață, 21 septembrie, în jurul orei 08:00 pe o stradă circulată din comuna Scobinți în apropiere de primărie. Una dintre ele, în urma impactului a ajuns în gard.

  Locul este unul periculos, în rampă, și chiar dacă sunt restricții de viteză și linie este una continuă fiind interzise depășirile, se pare că șoferii nu respectă regulile de circulație.

  Și oamenii legii au ajuns la fața locului iar în urma cercetărilor s-a constatat că cel care a produs accidentul, un tânăr în vârstă de 27 ani nu avea mașina înmatriculată iar polițiștii au descoperit că acesta a circulat până de curând cu numere false. În cauză s-a întocmit dosar penal.

  Menționăm că accidentul a avut loc într-un Ford cu numere de Botoșani și un Audi, cu volan pe dreapta. Din fericire nu au fost victime. Strada a fost curațată de sticlă și bucăți din mașini de către muncitorii de la primărie. Polițiștii continuă cercetările.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet