More

  Accident rutier la Troița de pe Ceferiștilor – FOTO VIDEO

  Accident rutier la troița de pe strada Ceferiștilor. Două mașini s-au ciocnit puternic după ce una dintre acestea nu a acordat prioritate de trecere. Unul dintre șoferii implicați în accident acuza dureri în zona gâtului, medicii acordându-i ajutor medical, iar polițitii veniți la fața locului au făcut măsurători și cercetează cum s-a petrecut nefericitul moment. Camerele de supraveghere amplasate în zonă au prins impactul dintre cele două autoturisme.

  Din cauza neatenției la volan și a nerespectării semnelor de circulație, încă un accident rutier a avut loc în Pașcani. De această dată impactul dintre două autoturisme s-a produs pe strada Dragoș Vodă, în intersecția de pe Ceferiștilor. Impactul a fost surprins pe camerele video din zonă. Pe imagini se poate vedea cum mașina ce venea din zona stadionului nu a oprit să acorde prioritate autoturismului ce circula dinspre semafoare spre cartierul Fântânele.

  În urma impactului, șoferul vinovat de producerea accidentului, Dumitru Chiraș din Suceava, acuza dureri în zona gâtului. Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Pașcani i-a acordat primele îngrijiri medicale, fiind transferat la Compartimentul de Primiri Urgențe pentru investigații medicale.

  Și polițitii au ajuns la locului accidentului pentru măsurători, cercetare și dirijarea traficului.

  Din primele verificări se pare că șoferul vinovat de producerea accidentului consumase alcool. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz în care s-a întocmit și dosar penal.

  Celălalt șofer implicat în accident este Ionel Pristavu, din comuna Tătăruși.

  Menționăm că mașinile au fost distruse peste 30 la sută.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet