13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Accident rutier la Troița de pe Ceferiștilor – FOTO VIDEO

Accident rutier la troița de pe strada Ceferiștilor. Două mașini s-au ciocnit puternic după ce una dintre acestea nu a acordat prioritate de trecere. Unul dintre șoferii implicați în accident acuza dureri în zona gâtului, medicii acordându-i ajutor medical, iar polițitii veniți la fața locului au făcut măsurători și cercetează cum s-a petrecut nefericitul moment. Camerele de supraveghere amplasate în zonă au prins impactul dintre cele două autoturisme.

Din cauza neatenției la volan și a nerespectării semnelor de circulație, încă un accident rutier a avut loc în Pașcani. De această dată impactul dintre două autoturisme s-a produs pe strada Dragoș Vodă, în intersecția de pe Ceferiștilor. Impactul a fost surprins pe camerele video din zonă. Pe imagini se poate vedea cum mașina ce venea din zona stadionului nu a oprit să acorde prioritate autoturismului ce circula dinspre semafoare spre cartierul Fântânele.

În urma impactului, șoferul vinovat de producerea accidentului, Dumitru Chiraș din Suceava, acuza dureri în zona gâtului. Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Pașcani i-a acordat primele îngrijiri medicale, fiind transferat la Compartimentul de Primiri Urgențe pentru investigații medicale.

Și polițitii au ajuns la locului accidentului pentru măsurători, cercetare și dirijarea traficului.

Din primele verificări se pare că șoferul vinovat de producerea accidentului consumase alcool. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz în care s-a întocmit și dosar penal.

Celălalt șofer implicat în accident este Ionel Pristavu, din comuna Tătăruși.

Menționăm că mașinile au fost distruse peste 30 la sută.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow