More

  Accident rutier la Scobinti. Un sofer a plecat de la fata locului

  O urmarire ca in filme ce a avut loc la Scobinti aseara, s-a terminat cu un accident rutier cu pagube. Un sofer de taxi a urmarit un alt conducator auto care i-ar fi zgariat masina si a fugit de la locul faptei. Intr-o curba, presupusul vinovat a pierdut controlul volanului, iar cele doua autoturisme s-au ciocnit violent. Nici in acel moment, fugarul nu s-a oprit ci ar fi plecat in tromba.

  Accident rutier aseara, la intrarea in comuna Scobinti, in timp ce un taximetrist in varsta de 29 de ani urmarea o masina VW Pasat, care i-ar fi atins autoturismul intr-o localitate invecinata. Presupusul fugar, in varsta de 43 de ani din Scobinti, a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar in acel moment cele doua autoturisme s-au ciocnit violent.

  Nici dupa impact, soferul care ar fi fost vinovat nu s-a oprit ci a plecat in tromba. Mai mult, un alt pasager din VW ar fi aruncat cu o sticla in parbrizul taximetristului. Acesta acuza ca soferul fugar ar fi fost baut si ca nu ar avea permis, principalele motive pentru care ar fi plecat de la accident.

  La fata locului a fost chemat si un echipaj SMURD. Tanarul a fost lovit la cap, motiv pentru care a fost transportat la spitalul din Hirlau pentru ingrijiri medicale, insa a refuzat internarea.

  Politia face cercetari in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care s-a petrecut accidentul si s-a intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala si pentru conducere fara permis auto.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet