13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Accident rutier la Scobinti. Un sofer a plecat de la fata locului

O urmarire ca in filme ce a avut loc la Scobinti aseara, s-a terminat cu un accident rutier cu pagube. Un sofer de taxi a urmarit un alt conducator auto care i-ar fi zgariat masina si a fugit de la locul faptei. Intr-o curba, presupusul vinovat a pierdut controlul volanului, iar cele doua autoturisme s-au ciocnit violent. Nici in acel moment, fugarul nu s-a oprit ci ar fi plecat in tromba.

Accident rutier aseara, la intrarea in comuna Scobinti, in timp ce un taximetrist in varsta de 29 de ani urmarea o masina VW Pasat, care i-ar fi atins autoturismul intr-o localitate invecinata. Presupusul fugar, in varsta de 43 de ani din Scobinti, a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar in acel moment cele doua autoturisme s-au ciocnit violent.

Nici dupa impact, soferul care ar fi fost vinovat nu s-a oprit ci a plecat in tromba. Mai mult, un alt pasager din VW ar fi aruncat cu o sticla in parbrizul taximetristului. Acesta acuza ca soferul fugar ar fi fost baut si ca nu ar avea permis, principalele motive pentru care ar fi plecat de la accident.

La fata locului a fost chemat si un echipaj SMURD. Tanarul a fost lovit la cap, motiv pentru care a fost transportat la spitalul din Hirlau pentru ingrijiri medicale, insa a refuzat internarea.

Politia face cercetari in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care s-a petrecut accidentul si s-a intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala si pentru conducere fara permis auto.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow