18.8 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022
Array

Accident rutier la Conteşti. Victima a murit la spital

- Advertisement -

Un bărbat nu a mai putut fi salvat de către medici după ce a fost accidentat de către o maşină. Din primele cercetări, acesta a traversat strada prin loc nepermis şi a fost surprins de autoturismul ce circulă în zona satului Conteşti. Maşina de urgenţă chemată la faţa locului a transportat victima, un bărbat în vârstă de 67 de ani la C.P.U. Paşcani, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată.

Un bărbat a murit după ce a fost victima unui accident rutier petrecut pe raza comunei Valea Seacă. Este vorba despre Mihai Andrieş în vârstă de 67 de ani din satul Conteşti. Şoferul în vârstă de 34 de ani nu a mai putut controla autoturismul când bătrânul a traversat strada prin loc nepermis.

Personalul medical de pe Ambulanţă a găsit victima conştientă şi nu avea răni vizibile. Bărbatul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Paşcani pentru investigaţii. Aici, starea bătrânului s-a agravat, iar în urma numeroaselor modalităţi de a-l salva, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul, în jurul orei 13.00.

Poliţiştii fac cercetări. Şoferul a fost testat alcooltest, alcoolemia fiind zero în aerul expiră.

Nefericitul moment a avut loc azi dimineață, în jurul orei 10.00 în comuna Valea Seacă, zona satului Conțești.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow