5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Accident rutier între Pașcani și Topile. Trei persoane au fost rănite

Accident rutier cu trei victime în apropiere de satul Topile, pe drumul judetean 208, vineri, 30 septembrie, in jurul orei 18:00. Doi parinti si un copilas de un an au ajuns la Spitalul de Urgenta Pascani dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod si s-a rasturnat, in incercarea de a evita impactul cu un alt autoturism in trafic. 

O mașină cu o persoana de aproximativ 60 de ani a fost evaluată medical la locul intervenției dar a refuzat transportul la spital. Cea de-a doua mașină cu 3 persoane, 2 adulți de aproximativ 30 de ani și un copil în vârstă de 1 an au fost evaluați medical de către echipajele medicale sosite la locul intervenției. Copilul și bărbatul au fost fost transportati de către echipajul de prim ajutor calificat la spital, iar femeia de către echipajul medical SAJ. Cazul este în atenția autorităților pentru cercetări” informeaza ISU Iasi.

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi transmite urmatoarele informatii despre accident: „Ieri, 30 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, în afara localității Pașcani din județul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din verificările efectuate la fața locului a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt„.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow