11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Accident rutier în Paşcani, la intersecția de la Kaufland

Două maşini s-au ciocnit în această după amiază, din cauza neatenţiei la volan. Nu au fost victime, însă cele două autoturisme implicate în accident au fost avariate. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Poliţiei Rutiere.

acc kaufland
Marţi, 13, zi cu ghinion pentru doi şoferi care au fost implicaţi într-un accident rutier, în zona intersecţiei Kaufland. O dubiţă condusă de un păşcănean care nu s-a asigurat când a intrat pe banda a doua, pe strada Moldovei, ca întoarcă maşină, a fost lovit în lateral de către o Dacia Logan cu numere de Neamţ condusă regulamentar de un tânăr.

Bărbatul spune a dat prioritate autoturismelor care veneau din dreapta lui, însă nu s-a mai uitat în stânga. Şoferii implicați în accident, cu experienţă de câţiva ani buni într-ale condusului, spun a fost o fracţiune de secundă de neatenţie la volan.
Incidentul a fost reclamat şi la Poliţie, urmând se stabilească cine se face vinovat şi cine va plăti reparaţiile maşinilor.
Amintim în acea zona, au avut loc, în ultima perioadă, mai multe accidente rutiere, printre care şi unul mortal.

acc kaufland.jpg 1
La câteva minute distanță de când a avut loc ciocnirea între cele două maşini, traficul fiind aglomerat, o bătrânică mergea pe contrasens, pe stradă, cu nepoţelul aflat într-o tricicletă.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow