More

  Accident rutier grav pe Ceferiștilor

  Array

  Accident rutier grav pe Ceferiștilor

  Accident rutier grav pe strada Ceferiștilor din Pașcani. Două mașini s-au ciocnit frontal, una ajungând într-un copac de pe marginea drumului. Un pasager a fost transportat în stare gravă la CPU Pașcani. Descarcerarea, Poliția și medicii de la Ambulanța Pașcani au fost prezenți la fața locului. În urma testărilor cu aparatul etilotest, unul dintre șoferi consumase alcool. Oamenii legii au deschis dosar penal.

  Neatenția și viteza la volan a mai produs un accident rutier. Nefericitul moment s-a petrecut duminică seara, 3 septembrie, în jurul orei 19:30 pe strada Ceferiștilor din Pașcani când o mașina ce cobora și se îndrepta spre Gară a surpins și accidentat o alta care ieșise din parcarea din apropierea Bisericii Sfâna Vineri. Impactul a fost puternic, mașina albă marca BMW fiind răsucită și proiectată într-un copac de pe marginea drumului, din zona blocurilor.

  Martorii spun că cealaltă mașina marca Mercedes condusă de un tânăr în vârstă de 24 ani din comuna Valea Seacă avea viteză. Acesta se pare că nu a pățit nimic, victima accidentului fiind pasagerul din dreapta mașinii BMW în vârstă de 19 ani.

  La fața locului au venit echipaje de la Pompeiri – SMURD și Descarcerare, Poliție – Biroul Rutier și criminaliși dar și personal medical de la Ambulanța Pașcani.

  În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că unul dintre șoferi, cel din BMW avea o alcoolemie de 0,04 mlg/l în aerul expirat.

  În acest caz cercetările continuă.

  Tot în week-end-ul ce tocmai s-a încheiat au avut loc mai multe accidente rutiere grave pe raza județului Iași.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet