15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Accident rutier grav la Mogoşeşti Siret. Şoferul se zbate între viaţă şi moarte

Accident rutier grav la Mogosesti Siret. Şoferul se zbate între viaţă şi moarte după ce, din cauza vitezei s-a izbit cu maşină într-un cap de pod de pe marginea drumului. Pompierii l-au scos din fiarele contorsionate, iar Ambulanţă l-a transportat la CPU Paşcani pentru a-l stabiliza pe bărbatul din Bacău în vârstă de 34 de ani. Momentan starea lui este incertă.

acc mogosesti siret 1

Tânăr în stare gravă după ce maşină pe care o conducea a fost implicată într-un accident rutier. Nefericitul moment a avut loc în această după amiază, în jurul orei 12.30. Marius Florea în vârstă de 34 de ani, din Bacău venea dinspre Paşcani, iar într-o clipă de neatenţie şi mai ales din cauza vitezei cu care conducea maşină a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod.

acc mogosesti siret 2

Bărbatul se află singur în maşină, iar în urma impactului a fost prins între fiarele contorsionate. Martorii care au văzut grozăvia au sunat după ajutor la numărul de urgenţă 112 şi la faţa locului a venit maşina de Descarcerare din cadrul Secţiei de Pompieri Paşcani.

A primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar Ambulanţă l-a transportat la CPU Paşcani pe şofer, fiind în stare de inconştienţă, după ce s-a lovit puternic la cap.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier. Materialul video în cadrul ştirilor INFOBIT

acc mogosesti siret

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow