0.2 C
Paşcani
sâmbătă, februarie 4, 2023

Accident rutier grav în noaptea de Revelion la Cotnari! Un barbat de 42 de ani a murit si alte 2 persoane au ajuns in stare grava la spital

Noaptea trecută, puțin după ora 00:00, ISU Iași a intervenit la un accident rutier produs în localitatea /comuna Cotnari. În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, pietoni loviți de un autoturism. Două dintre victime au fost găsite conștiente, iar una dintre victime se afla în stare de inconștiență. Din nefericire, aceasta din urmă a decedat.

Celelalte două victime au fost transportate la spital cu fracturi.

La locul interventiei au acționat o autospecială de intervenție, un echipaj de prim ajutor calificat și două ambulanțe tip B si C de la SAJ Iași .

“Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 ani cu traumatism cranio-cerebral sever, găsit în stop cardiorespirator, ulterior s-a declarat decesul de către medicul de pe ambulanța Târgu Frumos, un alt bărbat în vârstă de 39 ani cu traumatism cranio-cerebral, cranio-facial și fractură de membre superioare preluat de către echipajul de prim ajutor Târgu Frumos, dirijat spre Spitalul “Sf. Spiridon”.

Cel de-al treilea rănit, un copil în vârstă de 14 ani cu traumatism cranio-cerebral, epistaxis, fractură de membru inferior stâng, somnolenta, preluat de ambulanța SAJ tip B2, însă a fost trimis și un echipaj de terapie intensivă mobilă in sprijin la întâlnire.
Copilul a fost intubat oro-traheal și este ventilat mecanic, prezintă clinică sugestivă de abdomen acut, fiind totuși stabil hemodinamic. A fost dirijat la UPU din cadrul Spitalului de Copii din Iași. După efectuarea unui CT au rezultat leziuni axonale difuze, contuzie splenică”, a detaliat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.

Sursa Stirea de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow