More

  Accident rutier din cauza neatenției la Moțca – FOTO

  Array

  Accident rutier din cauza neatenției la Moțca. Din primele cercetări reiese că un șofer a întors mașina într-o pantă, fară să se asigure, fiind surprins și accidentat de un autoturism care circula în direcția Moțca – Pașcani. Coleziunea între cele două mașini a fost puternică, una dintre ele a ajuns pe sensul celălalt de drum.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă una singură a fost mai grav, în urma accidentului rutier ce a avut loc în jurul orei 14.00 pe DN2. Victima  a fost consultată de echipa de medici de pe Ambulanța solicitată la fața locului, apoi pentru investigații suplimentare a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din Pașcani.

  Momentul a fost destul de tensionat pentru cei implicați în accidentul rutier dar și pentru rudele acestora. A fost doar un pas până a se lua la bătaie. A intervenit poliția.

  Șoferul care mergea regulamentar, un tânăr în vârstă de 28 ani din comuna Mirslovești spune că a frânat însă nu a putut evita ciocnirea mai ales că șoferul celelaltei mașini întorcea în pantă, fără să se asigure.

  Fiindcă accidentul rutier a avut loc în această după amiază, în jurul orei 14.00, circulația s-a desfășurat cu greutate, microbuzele pline cu pasageri fiind nevoite să aștepte minute bune.

  La fața locului au venit și echipaje de la Poliția Rutieră Pașcani, Criminalistică pentru a face măsurători și agenții de poliție din comună. S-a deschis dosar penal și cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului rutier.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet