13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Accident rutier cu victime la Valea Seacă

Sâmbătă după-amiază, 2 adolescente din Conțești au fost victimele unui accident rutier, care a avut loc pe drumul public din Valea Seacă. Minorele se aflau într-un autoturism, condus de un șofer de 46 de ani, care din neatenție, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând pe contrasens și oprindu-se întrun copac de pe marginea drumului.

Tinerele de 15, respectiv 16 ani au venit singure la Compartimentul de Urgență al Spitalului Municipal din Pașcani, deoarece șoferul a fugit speriat de la locul faptei. Din fericire prezentau doar răni ușoare și după ce au fost anunțate organele de poliție, iar pacientele au primit îngrijirile necesare, au fost trimise la domiciliu.

Mai precizăm că autoturismul implicat în accident a fost avariat în proporție de 60 %, iart în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Fugar a fost depistat în scurt timp de polițiști și i s-a întocmit dosar penal, urmând ca cercetările să continue în acest caz.

Tot în aceeași zi a fost adusă Spitalul din Pașcani o altă fetiță de numai 13 ani, tot victimă a unui accident rutier.
Din cauza rănilor la nivelul coloanei și a bazinului, ea a fost trimisă la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalului de copii Sfânta Maria din Iași.
Sincron spital accident 00.02.23-00.02.38

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow